Gündoğdu: Milletimize Aşkla Hizmet Etmeye Devam

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu muhtarlar ile bir araya geldi. Gündoğdu, “Yeni dönemde de Ferizli için çalışmayı sürdüreceğiz. Milletimize aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

MAHALLE MUHTARLARI İLE BULUŞTU

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, ilçede görev yapan 24 mahalle muhtar ve adayı ile bir araya geldi. Muhtar buluşmasına AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş ve Ferizli Muhtarlar Derneği Başkanı Haluk Onay ile birlikte, 24 mahallemizin muhtar ve muhtar adayları katıldı.

CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU

Programda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, “31 Mart seçimlerine Cumhur İttifakı olarak sağlam şekilde gidiyoruz. Çok değerli muhtarlarımıza hizmetlerinde kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi. MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş ise, “Ferizli’de Cumhur İttifakı olarak büyük bir birlik ve beraberlikle çalışıyoruz. Bu birliktelikle 31 Mart’ta sandıkları patlatacağız” diye konuştu. Muhtarlar Derneği Başkanı Haluk Onay ise programdan dolayı tüm muhtarlar adına teşekkürlerini ileterek 31 Mart seçimlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

HİZMETE DEVAM

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu ise, “Hamdolsun Ferizli’de birlik, beraberlik ve istişare ile 5 yılı geride bıraktık. Bu 5 yılda siz değerli muhtarlarımızın sorunlarını her zaman ilk sırada tuttuk ve çözüm için çalıştık. 24 mahallemize eşit hizmet prensibi ile halkımızın beklentilerine derman olduk. Bu dönemde görev yapan ve birlikte çalıştığımız tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Yeni dönemde de hep birlikte Ferizli için çalışmaya devam edeceğiz. Milletimize aşkla hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

AŞKLA HİZMETE DEVAM

Gündoğdu son olarak şunları kaydetti: “AK Parti belediyeciliği eser ve hizmetin adıdır. Gönül Belediyeciliği milletimizin gönlüne girmek, insanımızın dertleri ile dertlenmektir. Bu millete hizmetkar olmanın onurunu hissetmeyenler, milletin gönlünde yer edinemez. Biz Ferizli’ye hizmet etmeyi bir sevda olarak görüyoruz. İlçemize aşkla hizmet ediyoruz. Türkiye Yüzyılında da bu aşk ve muhabbetle hep birlikte Ferizli’yi yarınlara hazırlamaya devam edeceğiz.”

Kurban kesimini düzenleyen tebliğ Resmi Gazete'de Feci kazada acı detay! İlk müjde yürürlüğe girdi 10 soruda hastanede 'onaylı randevu' dönemi Ulaşımda ücretsiz tarife kararı mecliste Bugün Türkiye genelinde çöl tozu etkili olacak