Galatasaray - İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'e verilen milli arada takımı hazır tutmak isteyen Galatasaray, İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Galatasaray - İstanbulspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Teknik direktör Okan Buruk, Konyaspor maçı sonrası futbolculara 3 gün izin verdi. Salı akşamı Florya'da yeniden toplanacak sarı-kırmızılılar boş durmayacak ve hafta sonu İstanbulspor ile bir hazırlık maçı oynayacak.

Buruk, bu karşılaşmada İcardi, Mata, Midtsjö gibi henüz hazır olmayan isimlere şans verecek ve açıklarını kapatmaya çalışacak.

GALATASARAY - İSTANBULSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Galatasaray - İstanbulspor maçı 24 Eylül Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak. Maç Smart Spor'da naklen canlı yayınlanacak.

26 Nisan Cuma hutbesi: Cuma hutbesi konusu ve tam metni Öğrencileri taşıyordu şarampole devrildi: 3'ü ağır 12 yaralı Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu Genç mühendisler olmasaydı KAAN uçmazdı Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti Harçlıklarını biriktirip Filistin’deki yetimlere gönderdiler