FETÖ Üyesi Eski Albay, Akhisar'da Yakalandı!

Manisa’nın Akhisar ilçesinde, FETÖ/PDY üyeliğinden aranan eski Kara Kuvvetleri Komutanlığı albayı İ.U., başarılı bir operasyonla yakalandı. 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan eski albay cezaevine gönderildi.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) üyesi olduğu belirlenen eski Kara Kuvvetleri Komutanlığı albayı İ.U. yakalandı. 11 Ekim 2024'te gerçekleştirilen operasyonda, "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.U., güvenlik güçlerinin çalışmalarıyla gözaltına alınarak cezaevine teslim edildi.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım “Her Kapı Bir Gönül” Programı Kocaali’de Saha Ziyaretleriyle Sürdü