Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'dan Ramazan Mesajı

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında Ramazan ayına girmenin sevincini dile getiren Başkan Gündoğdu, tüm vatandaşların ve İslam dünyasının Ramazan Ayı'nı tebrik etti. Ramazan ayının manevi temizlenme ve arınma için bir vesile olduğunu vurgulayan Başkan Gündoğdu, bu ruhani ayın tüm İslam ümmetine bolluk, bereket ve huzur getirmesi dileğinde bulundu.

Birlik ve beraberlik mesajı

Mesajında Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurgulayan Başkan Gündoğdu, şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, Ramazan ayının manevi iklimini hep birlikte yaşayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek ayda oruç tutmanın, namaz kılmanın ve iyilik yapmanın sevabını hep birlikte tadacağız."

Ramazan'ın önemi

Başkan Gündoğdu, Ramazan ayının nefsimizi terbiye etme, birbirimize karşı sevgi ve saygıyı artırma, ihtiyaç sahiplerine yardım etme ayı olduğunu vurguladı. Ramazan Ayı'nın birlikte olmanın, dayanışmanın ve paylaşmanın ön plana çıktığı mukaddes bir ay olduğunu belirten Başkan Gündoğdu, Ramazan'ın sabır, şükür ve yardımlaşma duygularını en güzel şekilde hissettirdiğini ifade etti.

Dua ve temenniler

Ramazan ayının ve oruç ibadetinin, yeryüzündeki tüm sıkıntıların ve kötülüklerin son bulmasına katkı sağlamasını dileyen Başkan Gündoğdu, insanlığa rahmet ve mağfiret müjdeleyen, infakın, ikramın tadını anlatan 11 ayın sultanı Ramazan'ın bir kurtuluş yolu olduğunu hatırlattı.

Başkan Gündoğdu, mesajını şu sözlerle tamamladı:

"Bu mübarek ayın, toplumumuzda sevgi, kardeşlik ve anlayış bağlarını pekiştirmesini umuyorum. Tüm hemşehrilerimin Ramazan Ayı'nı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek bir misafir olarak gelen Ramazan ayının başta kıymetli hemşehrilerimiz olmak üzere; aziz milletimize ve tüm İslam âlemine huzur, barış, sağlık ve bereket getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Kurban kesimini düzenleyen tebliğ Resmi Gazete'de Feci kazada acı detay! İlk müjde yürürlüğe girdi 10 soruda hastanede 'onaylı randevu' dönemi Ulaşımda ücretsiz tarife kararı mecliste Bugün Türkiye genelinde çöl tozu etkili olacak