ERENLER’DE ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Erenler Merkez Mahallesindeki çalışmaları inceleyen Başkan Rahmi Şengül, “Erenler Merkez Mahallemizde 8 sokağımızı asfalt ile baştan sona yenilemek için çalışmalarımıza başladık” dedi.

Erenler Belediyesi ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Erenler Merkez Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, 8 sokağı kapsayan çalışmalar kapsamında ekiplerin asfalt öncesi kazı çalışmalarına başladığını ifade etti.

8 SOKAK, 4 BİN TON ASFALT

Başkan Şengül, “Erenler Merkez Mahallemizde 8 sokağımızı asfalt ile baştan sona yenilemek için çalışmalarımıza başladık. Ekiplerimiz asfalt hazırlığı kapsamında kazı ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Akabinde 8 sokağımızı 4 bin ton asfalt ile yenileyeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Randevu nasıl onaylanır? İşte adım adım izlenecek yol! İlk müjde yürürlüğe girdi Sakarya Bike Fest’e görkemli başlangıç Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi Resmi Gazete'de Alemdar: Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir şehir inşa edeceğiz Patlamada ağır yaralanmıştı, hayatını kaybetti