Erenler Belediye Başkanı Dinç ''Erken teşhis hayat kurtarıyor''

Erenler Belediyesi ve Erenler İlçe Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Haftası kapsamında vatandaşların bilgilendirildiği stantlar kurdu. Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Hastalıkları erken teşhis etmek hayat kurtarıyor. Bu kapsamda bizde İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ile böyle bir çalışma gerçekleştirdik. İlçe Sağlık Müdürümüz Mümtaz Seyda Hocamıza da katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında Erenler Belediyesi ve Erenler İlçe Sağlık Müdürlüğü ortaklaşa olarak gerçekleştirdiği program ile kanserle mücadelede erken teşhisin önemine değinerek, vatandaşları ücretsiz tarama programlarına katılmaya davet etti.

HALK SAĞLIĞI HAFTASI

Halk Sağlığı Haftası kapsamında hafta boyunca süren çalışmalarda sağlık personeli ve hekimlerin görev aldığı stantlarda şeker ve tansiyon ölçümleri, kanser tarama programlarıyla ilgili bilgilendirme ve yönlendirmeler, obezite ve sağlıklı beslenme danışmanlığı gibi hizmetler verildi.

TEŞEKKÜR

Çalışma hakkında konuşan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Hastalıkları erken teşhis etmek hayat kurtarıyor. Bu kapsamda bizde İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ile böyle bir çalışma gerçekleştirdik. İlçe Sağlık Müdürümüz Mümtaz Seyda Hocamıza da katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım Sakaryaspor'u Bir Gece Aniden Başkansız Bıraktı