Elazığ’da depremzede anne ve anne adaylarına psikososyal destek eğitimi

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Gebe ve Lohusa Okulları tarafından depremzede gebe ve annelere yönelik psikososyal destek verildi.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Gebe ve Lohusa Okulları tarafından depremzede gebe ve annelere yönelik psikososyal destek verildi.
Eğitim programında, hastanede bulunan depremzede gebe ve annelere yüz yüze, hastane dışındaki depremzede annelere ise uzaktan bağlantı yoluyla deprem sonrası gebe ve annelerin yaşaması muhtemel sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgiler verildi. Eğitimlerin belirli aralıklar ile süreceği kaydedildi.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Yılın Son Kültür Sanat Takvimi Açıklandı Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım