Elazığ-Malatya Karayolu Trafiğe Yeniden Açıldı

Yoğun kar yağışı ve zincirleme trafik kazası nedeniyle kapanan Elazığ-Malatya karayolu, yapılan çalışmalar sonucunda yeniden ulaşıma açıldı.

Elazığ ve çevresinde etkili olan yoğun kar yağışı, trafik akışını olumsuz etkiledi. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Pincirik mevkiinde 3 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi hafif yaralanırken, karayolu çift yönlü ulaşıma kapandı.

Olay yerine sevk edilen ekipler, kar yağışının etkisini sürdürdüğü bölgede hızla çalışmalara başladı. Çalışmalar sonrasında yol trafiğe yeniden açıldı.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım Sakaryaspor'u Bir Gece Aniden Başkansız Bıraktı