Ekmek Kavgası Cinayetle Bitti: 2 Ölü, 4 Yaralı

Ankara'da akraba iki aile arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Ankara’nın Kalecik ilçesinde, akraba iki aile arasında alacak-verecek yüzünden çıkan kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saat 18.00 sıralarında İstasyon Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, fırıncılık yapan iki aile arasında haksız satış nedeniyle tartışma başladı. Taraflardan biri diğerini ölümle tehdit etti, tehdit edilen taraf ise polise şikayetçi olacağını belirtti.

Tartışmanın ardından kavga patlak verdi ve iki aile fertleri bıçakla birbirine saldırdı. Fatih Çekirdek ve yeğeni Mücahit Çekirdek hayatını kaybederken, yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Şüpheliler gözaltına alındı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri toprağa verildi.

Esnaf Ramazan Güner, kavganın ekmek satışındaki anlaşmazlıklardan kaynaklandığını belirterek, olayın daha önce de tartışmalara neden olduğunu ve bu sebepten dolayı bıçaklı saldırıya dönüştüğünü söyledi. Güner, olayın bir saate yakın sürdüğünü ve güvenlik güçlerinin müdahale ettiğini aktardı. Soruşturma devam ediyor.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım Sakaryaspor'u Bir Gece Aniden Başkansız Bıraktı