Edirne’de Yağ Fabrikasında Patlama: 1 İşçi Yaralandı

Edirne’de Aysan Yağ Fabrikası’nın kazan dairesinde meydana gelen patlamada bir işçi yaralandı. Patlamanın nedeni, sızan hekzan gazının kömür cüruflarıyla temas etmesi olarak açıklandı.

Edirne’de Soyyiğit Group’a ait Aysan Yağ Fabrikası’nda, kazan dairesinde sızan hekzan gazının kömür cüruflarına temas etmesi sonucu büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sesi çevrede paniğe yol açarken, fabrikadaki işçiler hızla tahliye edildi.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralanan işçiye olay yerinde ilk müdahale yapılırken, ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Patlamanın ardından jandarma, Soyyiğit Group Yönetim Kurulu Başkanı Temel Soyyiğit’in ifadesine başvurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Fabrikada daha önce de birkaç kez yangın çıktığı öğrenildi.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım “Her Kapı Bir Gönül” Programı Kocaali’de Saha Ziyaretleriyle Sürdü