Domoz deresi ıslah edildi

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde bulunan Domoz deresinde 800 metre betonarme taşkın kontrol duvarı, 5 adet menfez tamamlandı.

Gölyaka İlçemizde meydana gelebilecek taşkın zararlarından vatandaşın mal ve can güvenliğini korumak için başlatılan Domoz Deresinin ıslahının tamamlandığını açıklayan DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, “Taşkın zararlarına karşı yürütülen taşkın kontrol projesi dahilinde Domoz deresinde, 800 metre betonarme taşkın kontrol duvarı, 5 adet menfez tamamlandı. Proje ile Gölyaka Taşlık Köyünde taşkın zararları kontrol altına alınacaktır” ifadelerinde bulundu.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım “Her Kapı Bir Gönül” Programı Kocaali’de Saha Ziyaretleriyle Sürdü