Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kardeşlerimi sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum

cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan paylaşımında, "Sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimi sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Şimdi, milletimizin başımız üzerine olan iradesini son ana kadar koruma vakti!" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı 2. tur için yurt genelinde oy verme işleminin tamamlanmasının ardından paylaşım yaptı.

Erdoğan, paylaşımında, "Sabahın erken saatlerinden beri sandıklarda fedakârca görev yapan her bir dava arkadaşıma teşekkür ediyorum. Sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimi sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Şimdi, milletimizin başımız üzerine olan iradesini son ana kadar koruma vakti!" ifadelerine yer verdi.

LPG'ye indirim geliyor Başkan Işıksu: Birlikte Rahmet Var Yeni müfredatta "tarih" eğitiminde köklü değişiklik Hendek MYO’dan TÜBİTAK RUTE’ye teknik gezi Büyükşehir’den dolandırıcılık açıklaması! Haldızoğlu: Bugün dayanışma günü