ÇARPITMAYA DEVAM! BİRİLERİ YİNE ALGI PEŞİNDE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un A Haber’e yaptığı açıklamalar hedefleri belli olan mecralar tarafından yine saptırılarak servis edildi!

This browser does not support the video element.

HABERFOKUS

A Haber’de canlı yayında açıklamalar yapan Ali İhsan Yavuz, AK Parti’de aday adayları müracaatlarının yeni başlamış olmasına rağmen 3 bini geçtiğini açıklaması başta Oda TV olmak üzere farklı haber kanallarında çarpıtılarak servis edilerek kamuoyunda algı oluşturulmaya çalışıldı.

Ali İhsan Yavuz açıklamasında özellikle başvuruların ilk üç günde 3 bini geçtiğini söylemesi dikkate alınmazken, 2018’de yapılan seçimlerdeki aday adayı sayısıyla halen devam eden aday adaylığı sayısı ile kıyaslamaları manipülasyon haberciliğinin örneği olarak kamuoyunda tepki çekti.

Yavuz, milletvekili aday adaylığı başvurularının son gün olmamasına rağmen 3 bini geçtiğini, başvuruların çarşamba gününe kadar uzatıldığını açık bir ifade ile dile getirmişti.

Papağanıyla oy kullanmaya gelen vatandaş ilgi odağı oldu MHP Lideri Bahçeli, genel başkanlığa yeniden seçildi Murat Kurum: “Metrobüs hattını Silivri’ye kadar uzatıyoruz” İBB Başkan Adayı Kurum'un projeleri için tanıtım filmi hazırlandı Kurum: "Her yıl İBB olarak İstanbul CUP Turnuvası düzenleyeceğiz" Murat Kurum'dan "Halkalı metrosunu bir durak uzatacağız" müjdesi