Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu: 25 gözaltı

Çanakkale'de son bir haftada düzenlenen 16 ayrı uyuşturucu operasyonunda 25 şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla ekiplerince, il genelinde son bir haftada uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan kişilere yönelik 16 ayrı operasyon düzenlendi.

Çanakkale'de son bir haftada düzenlenen 16 ayrı uyuşturucu operasyonunda 25 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il genelinde son bir haftada uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan kişilere yönelik 16 ayrı operasyon düzenlendi. 25 şüphelinin gözaltına alındığı baskınlarda 40 gram metamfetamin, 16 gram esrar, 10 gram bonzai, 2 sentetik ecza ve bıçak ile 2 bin 575 lira para ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 25 şüpheliden 2'si adli kontrol şartıyla olmak üzere 21 şüpheli serbest bırakıldı. 4 kişi ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

26 Nisan Cuma hutbesi: Cuma hutbesi konusu ve tam metni Öğrencileri taşıyordu şarampole devrildi: 3'ü ağır 12 yaralı Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu Genç mühendisler olmasaydı KAAN uçmazdı Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti Jandarmadan kaçakçılık operasyonu: 1 gözaltı