Çanakkale'de tüm feribot seferleri iptal

Çanakkale'nin Gökçeada ve Bozcaada ilçelerine yapılması planlanan tüm feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, Kuzey Ege Denizi'nde fırtına nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılması planlanan tüm feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle Geyikli-Bozcaada hattında 12 Ocak Çarşamba günü yapılması planlanan seferler de iptal edildi.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım “Her Kapı Bir Gönül” Programı Kocaali’de Saha Ziyaretleriyle Sürdü