Çanakkale Boğazı 12 saat sonra yeniden gemi trafiğine açıldı

Çanakkale’de gece saatlerinde çöken yoğun sis tabakası nedeniyle transit gemi geçişlerine kapatılan boğaz, 12 saat sonra yeniden trafiğe açıldı.

Gece saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle Çanakkale Boğazı 01.30 itibariyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatılmıştı. Aradan geçen yaklaşık 12 saatin ardından, kuzey ve güney yönlerinde boğaza giriş sırası bekleyen gemilerin geçişlerine saat 13.45 itibariyle izin verildi.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım “Her Kapı Bir Gönül” Programı Kocaali’de Saha Ziyaretleriyle Sürdü