Çamdağı’nın güzelliklerini karda yürüyerek çıkarttılar

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde 30 kişilik doğa tutkunu, bin rakımlı Çamdağı bölgesinde yaklaşık 12 kilometrelik kar yürüyüşü gerçekleştirdi.

Kocaali’nde ikamet eden doğa tutkunları etkisini gösteren kar yağışı sonrasında ilçenin bin rakımlı Çamdağı bölgesinin yolunu tuttu. Yaklaşık 1 buçuk metreyi bulan karlar arasında keyif yapan 30 doğa tutkunu, yaklaşık 12 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirdi. Kestanepınarı merkezinden yürüyüşe başlayan ekip, Çamdağı’nın derinliklerinde yer alan Küçükyayla’ya kadar yürüyerek geri döndü. Doğa tutkunları, her mevsimi farklı güzellikte olan bölgeyi görmeleri için vatandaşları davet etmeyi ihmal etmedi.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım “Her Kapı Bir Gönül” Programı Kocaali’de Saha Ziyaretleriyle Sürdü