Bitlis’te Akaryakıt Kaçakçılığına Karşı Toplantı Düzenlendi

Bitlis Valiliği'nde akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele için düzenlenen koordinasyon toplantısında, ilgili kurumlar sorumluluk alanlarındaki çalışmalarını paylaştı. Toplantıya, Vali Ahmet Karakaya ve birçok üst düzey yetkili katıldı.

Bitlis Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele koordinasyon toplantısı, bu alandaki sorunların ele alınması ve çözüm yollarının geliştirilmesi amacıyla yapıldı. Vali Ahmet Karakaya’nın başkanlık ettiği toplantıya, Bitlis Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç, İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Albay Ahmet Demirel ve ilgili kurum amirleri katılım sağladı.

Toplantıda, akaryakıt kaçakçılığına karşı alınması gereken tedbirler ve mücadele yöntemleri detaylı şekilde ele alındı.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım Sakaryaspor'u Bir Gece Aniden Başkansız Bıraktı