Başkan Yüce: Öyle bir kazandık ki hiç kimse kaybetmedi

Tarihi seçim zaferini kutlayan Cumhur İttifakı’na gönül vermiş binlerce kişi caddelere, sokaklara ve meydanlarına akın etti. Türkiye Yüzyılı'nın meşalesinin yakıldığı gecede şarkılar ve tezahüratlar hep bir ağızdan söylendi. AK Parti İl Binasından şehrin meydanına binlerce kişiyle kol kola yürüyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, "Öyle bir kazandık ki hiç kimse kaybetmedi. Milli irade bugün Türkiye'ye umut, bereket ve huzur getirecek mührü basmıştır. Gözümüz aydın" dedi.

Cumhur İttifakı, Recep Tayyip Erdoğan'la 28 Mayıs Seçimleri'nde büyük bir zafer daha kazandı. 21 yıldır Türkiye'nin yarınlarını inşa etmek için önemli reformlara imza atan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimden zaferle çıkarak yeniden cumhurbaşkanı seçildi. 

Sakarya ise kesin olmayan sonuçlara göre tüm seçimlerde olduğu gibi yüksek bir teveccühle Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en güçlü desteği veren şehirler arasında yer aldı. Verilerin paylaşılmasından sonra Sakarya'da binlerce seçmen ellerinde bayraklarla caddelere, sokaklara ve şehrin meydanlarına akın etti.