Başkan Yüce finişerin direksiyonunda

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Asfaltsız yol kalmayacak” sloganıyla yürütülen yol yapım ve onarım çalışmalarını yerinde incelemek için gittiği Pamukova Gökgöz’de finişerin direksiyonuna geçerek, “Şehrin dört bir yanına eşit hizmet anlayışıyla gündüz-gece demeden yenilemeye, inşa etmeye devam ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ‘Sakarya’da asfaltlanmamış yol bırakmayacağız’ sloganıyla yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceliyor. Şehrin her noktasında, tüm ilçelerinde gündüz-gece demede çalışan YOL-BAK ekiplerini çalışma alanında ziyaret eden Yüce, Pamukova Gökgöz’de devam eden asfalt serim mesaisine katıldı.

Sakarya’nın yüzlerce kırsal mahallesinde vatandaşa kaliteli bir ulaşım altyapısı oluşturma için tüm imkânlarını seferber ettiklerini ifade eden Yüce, 3 buçuk yıllık süreçte bu alanda ulaşılan rekor seviyeyi daha yukarı taşımak istediklerini vurguladı. Yüce’ye ziyareti sırasında Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, AK Parti İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, YOLBAK ekipleri eşlik etti.