Başkan Özten'den öğrencilere yabancı dil tavsiyesi

Türk-Fransız Kardeşlik Ortaokulunu ziyaret eden Başkan Özten, öğrencilere kitap okuma ve yabancı dil öğrenme tavsiyesinde bulundu.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Türk-Fransız Kardeşlik Ortaokuluna ziyarette bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Adem Fidan ile Akarca Mahallesi'ndeki okulu gezen Özten, idarecilerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerle görüşen Özten, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti, kitap dağıttı.

SİZE DESTEK OLACAĞIZ

Özten, öğrencilere yaptığı konuşmada, "Sizler okuyacaksınız, doktor, mühendis, kaymakam, vali, milletvekili, belediye başkanı olacaksınız, daha sonra da doğduğunuz, büyüdüğünüz topraklarda sizleri okutmak için gece gündüz demeden çalışan büyüklerinize ve gelecekteki kardeşlerinize hizmet edeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Öğrencilere kitap okumaları tavsiyesinde bulunan, yabancı dil eğitiminin önemine vurgu yapan Özten, arkadaşlarıyla yapacakları sosyal kültürel çalışmalarda her zaman destekçileri olacaklarını belirtti.

LPG'ye indirim geliyor Başkan Işıksu: Birlikte Rahmet Var Eczane ararken dehşeti yaşadı Yeni müfredatta "tarih" eğitiminde köklü değişiklik Başkan Alemdar: Türkiye'mizi inşa eden emekçimizin bayramını kutluyoru Jean Monnet Eylemleri Eğitim Çalıştayı Gerçekleşti