Başkan Ökten adım adım dolaşıyor

Sakarya’da aşı yüzdesi bakımından Batı bölgelerinin çok gerisinde kaldı. Sakarya’da en fazla aşılama yüzdesi olan Söğütlü’de ise Belediye Başkanı Koray  Oktay Özten, ev ev dolaşarak, aşısını olmayan vatandaşları ikna ediyor.

SAKARYA’NIN İLK SIRASINDA

Aşılama oranları bakımından Sakaryalılar kötü bir sınav verirken, yüzde 75’i aşan tek ilçe Söğütlü konumunda. Söğütlü aşılanma yüzdesi bakımından Sakarya’da en yüksek yüzdeye ulaşan ilçe olarak dikkat çekiyor.

BAŞKAN TEK TEK DOLAŞIYOR

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, tek tek evleri dolaşarak, aşı olmayan vatandaşları ikna etmeye çalışıyor. Aşılanmanın pandemi ile mücadelede en önemli silah olduğunu ifade eden Özten, “Önceliğimiz aşı. Aşı olmazsa ve yeniden kısıtlamalar gelirse, bundan esnafımızdan, öğrencilerimize kadar bir çok kesimimiz çok ciddi etkileniyor. Aşı konusunda duyarlılığı artırmak için herkesin yapması gerektiği gibi ben de vatandaşlarımızı ikna etmek için mücadele veriyorum. Varsa bir aksaklık giderilmesini sağlıyoruz” dedi.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Yılın Son Kültür Sanat Takvimi Açıklandı Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım