Başkan Işıksu Adıyaman'da

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem felaketi sonrası Adıyaman'a gitti. Arama-kurtarma çalışmalarına yapan ekiple bir araya gelen Işıksu, “Rabbim yardımcımız olsun, sabrımızı, metanetimizi artırsın.” dedi.

This browser does not support the video element.

HABERFOKUS / ZÜLAL CEREN MISIR

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan iki ayrı deprem sonrası tüm Türkiye deprem yaralarını sarmak için seferber oldu.

Sakarya’dan da bölgeye birçok yardım yapılırken Başkan Işıksu öncelikle destek amaçlı deprem bölgesin Hatay'a giderek, depremzedelere ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Hatay'ın ardından Adıyaman'daki depremzedelerin yanına giden Başkan Işıksu "Seferberliğimizle hep birlikte el ele yaralarımızı sarmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam ediyoruz inşaallah. Rabbim yardımcımız olsun, sabrımızı, metanetimizi artırsın." ifadelerini kullandı.

Su kuyusuna düşen koyun ve inek kurtarıldı Babasının tabancası ile ağabeyini vurdu Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 1 ölü Otomobil tıra ok gibi saplandı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Önce otomobile sonra aydınlatma direğine çarpıp takla attı 1 metre 35 cm boyundaki Saadet, her şeye rağmen zorlukları aşıyor