Başkan Işıksu açıkladı: Kentsel dönüşümden “dönüş” yok!

Adapazarı Belediyesi mart ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Işıksu, kentsel dönüşümün önemine bir kez daha dikkat çekti ve önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Işıksu, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kentsel dönüşüme verdiğimiz önem kamuoyunun takdirindedir. Şehrin kalbindeki projemiz Ada Hayat, yerinde kentsel dönüşümün en güzel örneğidir." dedi.

Adapazarı Meclisi Toplandı

Adapazarı Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu başkanlığında, Orhangazi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Meclis, beş maddelik gündemle toplandı.

Hep Birlikte Seferber Olduk

Başkan Mutlu Işıksu, konuşmasının başında deprem felaketlerinde yaşamını yitiren vatandaşlar için birer Fatiha okunmasını rica etti. Işıksu, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Yaklaşık 15 milyon vatandaşımızın, 11 vilayetin etkilendiği deprem felaketiyle birlikte, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm bakanlarımız, devletimizin tüm kurumları, tüm belediyeler, STK’lar, aziz milletimiz tüm imkanlarıyla seferber oldu ve bölgeye gitti; olağanüstü hâl ilan edilerek karar ve uygulamaların çok daha hızlı gerçekleşmesi sağlandı. Depremden etkilenmiş tüm şehirler inşaallah hızlıca ayağa kalkacak, evleri yıkılan vatandaşlarımız hanelerine hızlıca kavuşacak, şehirlerimiz yeniden ihya ve inşa edilecek inşaallah.”