Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde Büyük Değişim! Yeni Sezonda Bomba Gibi Geliyor

İlk bölümü 16 Eylül 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparak ekranlara kısa bir süreliğine ara vermişti. İşte Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni sezonu...

TRT1 ekranlarının sevilen tarihi dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda en son Oruç (Engin Altan Düzyatan) ve İlyas (Caner Topçu) karakterlerinin diziye veda etmesi izleyicileri üzmüştü.

Öğrenilene göre dizinin yeni sezonunda Hızır'a yani Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatına odaklanılacak ve dizi Kanuni Sultan Süleyman dönemini anlatacak.

Yeni sezonda birçok yeni oyuncu göreceğimiz dizinin senaryosunu ise başarılı senarist Zülküf Yücel kaleme alacak.

Yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan'ın yer alacağı ve Hızır'ın 40'lı yaşlarının anlatılacağı dizinin yeni sezonunda Ulaş Tuna Astepe'nin yer alıp almayacağı ise henüz belli değil.

26 Nisan Cuma hutbesi: Cuma hutbesi konusu ve tam metni Öğrencileri taşıyordu şarampole devrildi: 3'ü ağır 12 yaralı Yusuf Tekin açıkladı: Yeni müfredat yarın kamuoyuyla paylaşılacak Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti Yolda yatan köpeğin üzerinden otomobili ile geçti