"Atma, Koru, Oku"

Kocaali’de öğrenciler "Atma, Koru, Oku" sloganı ile düzenledikleri etkinlikte, önce sahildeki çöpleri topladılar daha sonra da hep birlikte kitap okudular.

Kocaali Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliği ile düzenlenen “Atma, Koru, Oku” etkinliği 80 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Etkinlik kapsamında sahilde bulunan çöpleri toplayan öğrenciler daha sonra temizledikleri sahilde kitap okudular.

Yapılan etkinlikle ilgili konuşan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, “Belediyemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz iş birliği ile "Atma, Koru, Oku" sloganıyla 80 öğrencinin katılımıyla düzenlenen çalışmada, temizliğin ardından kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Arkadaşlarımızı, öğretmenlerimizi ve göz bebeğimiz evlatlarımızı tebrik ederim.” İfadelerini kullandı.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Yılın Son Kültür Sanat Takvimi Açıklandı Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım