Atabek Roman vatandaşlarla iftarda buluştu

AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Söğütlü’de 8 yıl aradan sonra tekrar Roman vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.

Dünya Romanlar Günü dolayısıyla Söğütlü Kumdere Mahallesindeki roman vatandaşlara iftar programı düzenlendi. İftara AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Selçuk Kurt katıldı.

Roman vatandaşlarla tek tek ilgilenen Atabek, taleplerini dinleyip sohbet etti. İftar sonrası sosyal medyasından paylaşım yapan Atabek, 8 yıl önce de bir araya geldikleri fotoğrafı paylaşarak, “Dile kolay 8 yıl aradan sonra fotoğraftaki kardeşlerimizle, yeniden birlikteyiz” notunu düştü.

Başkan Özten ise, “Dünya Romanlar Günü dolayısıyla İlçemiz Kumdere mahallesindeki roman kardeşlerimiz ile bir araya gelerek iftar sofrasında buluştuk. Ramazan ayrı bir huzur, ayrı içtenlik, ayrı bir berekettir” ifadelerini kullandı.

LPG'ye indirim geliyor Başkan Işıksu: Birlikte Rahmet Var Eczane ararken dehşeti yaşadı Başkan Alemdar: Türkiye'mizi inşa eden emekçimizin bayramını kutluyoru Jean Monnet Eylemleri Eğitim Çalıştayı Gerçekleşti Karagöl’de unutulmaz yürüyüş