Arifiye Belediyesi’nden asfalt mesaisi

Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Sıcak Asfalt mesaisine devam ediyor.

Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt şantiyesinin hizmete girmesinden bu yana ilçe genelinde başlattığı asfalt seferberliğine tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Fatih Mahallesi Lavanta Sokak ve Neviye Mahallesi Yay Sokak’ta çalışmalarını tamamlayan ekipler, 2023 asfalt programı kapsamında çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; “ Asfalt Şantiyemizin hizmete girmesinden bu yana ilçemizin asfalt ihtiyacı olan tüm bölgelerinde mahalle mahalle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak Fatih ve Neviye mahallelerimizde çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmamız mahallemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Yılın Son Kültür Sanat Takvimi Açıklandı Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım