Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler’in düğününde korkutan kaza!

İki yıldır aşk yaşayan Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler dün akşam düzenlenen törenle evlendi. Beşiktaş'ta bulunan lüks bir otelde düzenlenen törene 200 kişi katıldı. Birçok fenomenin de katıldığı gecede panik anları yaşandı.

Başarılı şef Arda Türkmen, iki yıldır aşk yaşadığı sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler'le dün akşam düzenlenen törenle dünyaevine girdi.

GELİNİN ETEĞİ YANIYORDU

İki yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran ünlü çiftin düğününde panik anı yaşandı. Düğün alanına giren ünlü çifti, arkadaşları ellerinde maytaplarla karşıladı.

SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Ancak maytaplardan birisinin sosyal medya fenomeninin eteğinde takılmasıyla korku dolu anlar yaşandı.

Panik yaşayan davetliler, gelinin eteğinden maytabı alarak eteğin yanmasına son anda engel oldu. Görüntüler ise sosyal medyada en çok ilgi çekenlerden biri oldu.

İKİ GELİNLİK GİYDİ

Gelin Melodi Elbirliler, düğünde iki adet gelinlik giyerek geceye damga vurdu.

26 Nisan Cuma hutbesi: Cuma hutbesi konusu ve tam metni Öğrencileri taşıyordu şarampole devrildi: 3'ü ağır 12 yaralı Yolda yatan köpeğin üzerinden otomobili ile geçti Yusuf Tekin açıkladı: Yeni müfredat yarın kamuoyuyla paylaşılacak Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu