Ali İnci aday adaylığı başvurusunu yaptı

Hendek Belediyesi’nde 4 dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra 25. Dönem Sakarya Milletvekili seçilen ve halen AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı olan Ali İnci, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı oldu.

DENİZ KELEŞOĞLU/KAMERA: CEREN MISIR

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı / 25.Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, 28. AK Parti Milletvekili Aday Adayı başvurusunu yaptı. İnci, “Sakarya geçmişte verdiği desteğin daha üstünde oy verecektir” dedi.

Belediye başkanları, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu başkan ve yardımcıları, kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri ile kalabalık bir partili grubunun da hazır olduğu adaylık başvurusunda AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever aday adaylığı belgesini İnci’den teslim aldı.

Başvuru yaptıktan sonra açıklamalarda bulunan İnci, “Partimize kalabalık şekilde gelen kardeşlerimizin heyecanını gördüm, bende heyecanlandım. Bölgemizde çok büyük olaylar, büyük felaketler oldu. Bir taraftan Covid, arkasından ekonomik kriz, arkasından deprem olayı ile sarsıldık, şimdi de sel olayı ile ilgili sarsıldık ölen kardeşlerimize Allah rahmet eylesin, yaralı olanlara Allah şifalar versin, sağlıklı olanlara da Allah sabır versin. Ülkemizin zor bir dönemden geçtiği bu dönemde yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar mantığı hepimizde mevcut. Yoksa bu felaketlerin altında Türkiye ezilir. Bu heyecanı gördüm. İnanıyorum Sakarya geçmişte Sakarya’ya verdiği desteğin daha üstünde oy verecektir” ifadelerini kullandı.

26 Nisan Cuma hutbesi: Cuma hutbesi konusu ve tam metni Öğrencileri taşıyordu şarampole devrildi: 3'ü ağır 12 yaralı Yusuf Tekin açıkladı: Yeni müfredat yarın kamuoyuyla paylaşılacak Yolda yatan köpeğin üzerinden otomobili ile geçti Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti