Alemdar: Doğantepe Geyve’den en güçlü desteği verecektir

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, Geyve Doğantepe Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Coşkulu kalabalığa seslenen Alemdar, “Bizim belediyecilik anlayışımız insanın her gününde sevincinde ve üzüntüsünde yanında olmaktır. Yeni dönemde şehrimizin tamamında sizlere kaliteli bir yaşam ortamı hazırlamak için var gücümüzle çalışacağız. Ben inanıyorum ki Doğantepe 31 Mart’ta Geyve’den en güçlü desteği verecektir” dedi.

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Milletvekili Murat Kaya ve Geyve Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Atalay ile birlikte Geyve Doğantepe Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Miting alanına coşkulu kalabalığın sevgi gösterileri eşliğinde gelen Alemdar’a ayrıca 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayları Kürşat Kılıç ve Rahmi Can Şeşen, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, MHP Geyve İlçe Başkanı Murat Çakmak, İl Kadın Kolları Başkanvekili Meryem Kalender, Geyve Kadın Kolları Başkanı Şükran Şan ve Geyve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Gökmen eşlik etti.