Akyazı’da Feci Kaza: Geri Manevra Yapan Minibüsün Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde minibüsün geri manevra yaptığı esnada çarptığı 79 yaşındaki Huriye Dursun, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Oğlunun Evine Giderken Kaza Meydana Geldi

Olay, dün akşam saatlerinde Ada Caddesi'nde meydana geldi. Oğlunun evine gittiği öğrenilen 79 yaşındaki Huriye Dursun’a, ismi henüz öğrenilemeyen minibüs sürücüsü geri manevra yaptığı sırada çarptı.

Olay Yerine Sağlık ve Polis Ekipleri Sevk Edildi

Kazanın ardından durum hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Hastaneye kaldırılan Huriye Dursun’un durumu burada ağırlaştı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşlı kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Minibüs Sürücüsü Gözaltına Alındı

Kazaya karışan minibüs sürücüsü, olay sonrası gözaltına alındı. Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım Sakaryaspor'u Bir Gece Aniden Başkansız Bıraktı