Akılalmaz olay! Damat gelini düğünlerinde döverek öldürdü

Rusya'nın Novosibirsk kentinde 35 yaşındaki Stepan Dolgikh ve 36 yaşındaki Oksana Poludentseva evlenmeye karar verdi.

35 yaşındaki Stepan Dolgikh ve 36 yaşındaki Oksana Poludentseva, Dolgikh’in cinayetten hapiste olduğu sırada mektup arkadaşı olarak tanıştı.

İkilinin arkadaşlıkları kısa süre sonra aşka dönüştü ve 1 çocuk annesi Oksana Poludentseva, Dolgikh’i şefkatiyle iyileştirebileceğini düşünerek evlenmeye karar verdi. İkili ailelerinin katıldığı küçük bir törende dünya evine girdi. İmzayı attıktan sadece iki saat sonra damat karısı Oksana Poludentseva ile tartışmaya başladı. Davetlilerin gözü önünde kıskançlık krizinden başlayan kavga şiddetlendi ve damat herkesin gözü önünde gelini döverek öldürdü.

ALDATTIĞINI DÜŞÜNDÜ

Düğün davetlileri arasında bulunan bir görgü tanığı damadın gelinin konuklar arasındaki bir erkekle sohbet etmesi üzerine kendisini aldattığı düşünerek gelini yumruklamaya başladığını ardından ise tekmelediğini söyledi.

Düğünün konukları olayı büyük bir şaşkınlıkla izlediklerini ancak müdahele etmeye korktuklarını iddia etti. Davetlilerden birinin güvenlik güçlerini araması ile damat olay yerinde Rus Ulusal Muhafızları tarafından gözaltına alındı.

26 Nisan Cuma hutbesi: Cuma hutbesi konusu ve tam metni Öğrencileri taşıyordu şarampole devrildi: 3'ü ağır 12 yaralı Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti Genç mühendisler olmasaydı KAAN uçmazdı “SATSO Mutfak Sanatları Akademisi” Açıldı