AK Parti’den Arifiye’ye çıkarma
AK Parti Sakarya Sosyal Politikalar Birim Başkanlığının koordinesinde Arifiye İlçesi’nde eş zamanlı bir saha çalışmasına imza atıldı.
Arifiye ilçesinde 132 haneye eş zamanlı gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların sorun ve talepleri dinlenerek, çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştirildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Yunus Tever, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile Milletvekili Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Arifiye İlçe Başkanı Adnan Akbaş, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, İl Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve çok sayıda partilinin gruplar halinde katıldığı çalışmada; şehit, gazi, yaşlı, engelli, dul, yetim, öksüz gibi ailelere hane ziyaretleri gerçekleştirilerek, hükümetin sosyal politikalar alanında vatandaşlara sağladığı haklar aktarıldı.
Yürütülen saha çalışması hakkında sosyal medyada paylaşımda bulunan İl Başkanı Yunus Tever, “Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte bugün 132 haneye eş zamanlı ziyarette bulunacağız. #İlçeİlçeHepBirlikte Biz biriz, beraber AK Parti’yiz..” dedi.