AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan 5 Nisan Avukatlar Günü mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, vatandaşların haklarının korunabilmesi ve hukukî problemlerinin çözülebilmesi konusunda meslektaşlarının Avukatlar Günü'nü tebrik etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, '5 Nisan Avukatlar Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Hukukî yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın, haklarının korunabilmesi ve hukukî problemlerinin çözülebilmesi için mesleki bilgilerini en iyi şekilde aktaran hak arama özgürlüğünün temsilcisi tüm meslektaşlarımın #AvukatlarGünü'nü tebrik ediyorum."

Randevu nasıl onaylanır? İşte adım adım izlenecek yol! Sakarya Bike Fest’e görkemli başlangıç Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi Resmi Gazete'de Alemdar: Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir şehir inşa edeceğiz Patlamada ağır yaralanmıştı, hayatını kaybetti Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezası ağırlaşıyor: Görüşmeler sürüyor