AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan 1 Mayıs mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla işçi ve emekçilerin gününü kutladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, sosyal medya hesaplarından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, mesajında tek sermayesi emek ve alın teri olan, 2053 hedeflerinde Türkiye’nin büyümesinde ve ilerlemesinde önemli rol oynayan işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Yavuz, şu ifadeleri kullandı:

"2053 hedeflerimize giden yolda, emek ve alın teriyle topraklarımızı bereketlendiren tüm emekçilerimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum."

Sakarya Bike Fest’e görkemli başlangıç Alemdar: Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir şehir inşa edeceğiz Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezası ağırlaşıyor: Görüşmeler sürüyor 2024 Bike Fest başladı: Dünya yine Sakarya’yı izleyecek Dev final TRT Spor'da şifresiz yayınlanacak! Şehrin en işlek caddesi boks ringine döndü