AFAD duyurdu! Deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmaları bu akşam sona erecek

Son durumu aktaran AFAD Başkanı Yunus Sezer, büyük depremin ardından 13'üncü günde de yoğun mücadele ile sürdürülen arama kurtarma çalışmalarının bu akşam büyük oranda sonlandırılacağını açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli depremin izleri siliniyor.

11 ilde etkili olan büyük depremin 13'üncü gününde arama-kurtarma çalışmaları sürdürüldü.

Depremden günler geçerken, bir cana daha ulaşmak için çalışmalarını yoğun mücadele ile sürdüren ekipler, mucizevi kurtuluşlara neden oldu.

Deprem bölgelerinde enkaz kaldırma çalışmaları başlarken, felakette can veren vatandaşlarımızın sayısı da 40 bini geçti.

Tüm Türkiye tek yürek olarak, bölgelere yardım eli uzattı.

Yurt dışından da maddi ve manevi destek sürerken, depremzedelerin temel ihtiyaçları karşılanıyor.

Bir diğer yandan AFAD Başkanı Yunus Sezer, son durumu aktardı.

Yunus Sezer, 13 gündür sürdürülen arama kurtarma çalışmalarının yarın akşam sonlandırılacağını açıkladı. Sezer, "Arama kurtarma çalışmaları bu akşam itibariye büyük oranda sonlandırılmış olacak. Hatay genelinde büyük bir yoğunlaşma var, 13 bine yakın arama kurtarma personelimiz orada görev yapıyor." ifadelerini kullandı.

26 Nisan Cuma hutbesi: Cuma hutbesi konusu ve tam metni Öğrencileri taşıyordu şarampole devrildi: 3'ü ağır 12 yaralı Yusuf Tekin açıkladı: Yeni müfredat yarın kamuoyuyla paylaşılacak Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu Yolda yatan köpeğin üzerinden otomobili ile geçti