2025 Miss Universe Kainat Güzeli Meksika’dan

Meksika, Fátima Bosch ile 2025 Miss Universe yarışmasını kazandı. Türkiye’yi temsil eden Ceren Arslan ise ilk 30’a kalamadı.

2025 Miss Universe (74. Kainat Güzeli) yarışması, görkemli bir törenle Meksika’da gerçekleştirildi. Yarışmanın büyük finalinde, Meksika temsilcisi Fátima Bosch, jüri ve izleyicilerin oylarıyla birinciliği kazandı.

Türkiye’yi temsil eden Ceren Arslan, yarışma boyunca dört farklı kategoride mücadele etmesine rağmen ilk 30’a dahi kalamadı. Arslan, yarışma öncesi Türk bayrağıyla sahne almak istediğini fakat izin verilmediğini dile getirdi. Türkiye’nin beklenen derecesi elde edilemezken, sosyal medyada ve basında tartışmalar yaşandı.

Yarışmada ilk 3 derece şu şekilde oluştu:

Meksika – Fátima Bosch
Tayland – Praveenar Singh
Venezuela – Stephany Abasali

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Yılın Son Kültür Sanat Takvimi Açıklandı Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım Sakaryaspor'u Bir Gece Aniden Başkansız Bıraktı