USD 32,55
EUR 34,94
ALTIN 2.443,45
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Alişan Esnaf ile İstişare Ziyaretleri Yapıyor

Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan, birliğe bağlı esnaf odaları üyelerini ziyarette bulundu.

Alişan Esnaf ile İstişare Ziyaretleri Yapıyor - Sayfa 1

HABERFOKUS / MUHSİN ARAP

Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca ile birlikte ilçe esnaf odalarını ziyarette bulundu.

Alişan Esnaf ile İstişare Ziyaretleri Yapıyor - Sayfa 2

SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne bağlı; Sakarya Kahveciler Esnaf Odası, Sakarya Fırıncılar Esnaf Odası ve Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Sakarya Terziler Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Esnaf Odası, üyelerini ziyaret ettiler. Oda üyeleri ile karşılıklı istişarelerde bulunan Alişan ve Atmaca esnaflara nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Alişan Esnaf ile İstişare Ziyaretleri Yapıyor - Sayfa 3

ESNAFLARDAN TEŞEKKÜR

Hasan Alişan ve Emre Atmaca, ziyaretleri kapsamında güler yüz ile karşılandı. Esnaflara çalışmalarında kolaylıklar ve bereketli kazançlar dileyen heyete ilgilerinden dolayı esnaflardan teşekkür geldi.