USD 32,59
EUR 34,85
ALTIN 2.497,35
BIST100 9.652
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ali İnci Belediye başkanlarını böyle değerlendirdi

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, Ana TV’den canlı yayınlanacak, Ana Gündem programında siyasetin gündemini ve yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Ali İnci Belediye başkanlarını böyle değerlendirdi
22 Haziran 2022 | 21:00
Son Güncelleme:

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 25. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Ana TV Dijital ve Dolu Radyo ortak canlı yayını Ana Gündem Özel programında Safa Polat ve İbrahim Bulut’un konuğu oldu.

İnci, 2023 seçimleri ile ilgili yapılan çalışmaları canlı yayında anlattı.

İşte Ali İnci'nin açıklamalarından öne çıkanlar;

4 dönem Hendek Belediye başkanlığı yaptım. Halkımız yanımızda olmasaydı bunca hizmeti yapamazdık.

Cumhurbaşkanımız karşısına kim çıkarsa çıksın yeniden Cumhurbaşkanı seçilecek. Muhalefetin tek kavgası milletvekili seçimleri.

Ben siyasete hiç küsmedim. Bizim tek hedefimiz sadece bu dünya değil ebedi ahirettede hizmetlerimizin önümüze çıkması.

Bayraktepe Derneğinin binasını 6 ayda yaptırdım.

Benim en büyük hedefim her konuda dünya ile yarışan gençler yetişirmek. Partim ne derse ben onu yaparım. Biz partimizin her görevini yapmak gayreti içerisindeyiz.

Birkaç gündür Sakarya'da gezdiğim yerler var belediye başkanlarının çalışmalarıyla alakalı. Ferizliye gittim biraz gezdim, halka sordum memnuniyeti gördüm yapılan çalışmalarla alakalı.

Söğütlü'de sordum CHP'den bir seçmen ben diyor başkandan memnunum ben ona oy verdim yine oy verecem diyor. Bu çok güzel bir şey. Sonra 10-11 programına katıldım babalar günü dolayısıyla eski belediye başkanları toplamış poyrazlar gölünün yanında onlarla birlikte balık yedi bizde katıldık. Başkanı tebrik ettim. Başkan gurur, kibir yapmıyor sokaktaki halka eğiliyor, elinden gelen hizmeti yapmanın gayreti içerisinde olduğunu o şevkin içinde olduğunu gördüm mutlu oldum.

Geyve'ye gittim Murat başkanı ziyaret ettim. Yaptığı çalışmaları gezdim. Sakarya Nehri kenarında yaptığı gençlikle alakalı çalışmasını çok beğendim, takdir ettim. 1-2 köye gittim doğalgaz döşüyorlar ve vatandaş mutluluğunu ifade ediyor. Köylere kadar sordum mutluluk var, memnuniyet var.

Arifiye belediye başkanını ziyaret ettim. Arifiye belediye başkanı orada çok güzel bir Göl Yaka yapmış çok beğendim. Şimdi baktığınız zaman insanın nefes alacağı huzur bulacağı bir yer. Engelli çocuğunu gezdiren bir vatandaşımızla sohbet ettim gayet mutluluk, huzur var.

Serdivan belediye başkanını ziyaret ettim. Ziyaret etmeden önce biraz esnafı gezdim ve mutluluğu gördüm bunun ötesi berisi yok. Yusuf başkanın başarılı olduğunu ben gerçi Yusuf başkanada söz verdim daha tüm yaptığıyerleri gezmedim. Benim gördüğüm kadarıyla vatandaştan duyduğum kadarıyla gayet iyiler.

Geçen Erenler'de dört yol sanayiye girdim. Biraz gezdim ve açık söyleyeyim yani Fevzi Kılıç'tan bu derece başarıyı beklemiyordum ama büyük bir memnuniyet var o bölgeden değildi orada da oturmuyordu ama cenazede orada, düğünde orada, çalışmada orada mutlu millet.

Akyazı'ya gittim, gezdim. Bilal başkan şehrin çehresini değiştirdi. Kuzuluk tarafında yaptığı tesislerle ilgili baktığım zaman benim amacım vatandaş ne algılıyor yapılan hizmeti algılıyor mu? Bazı ördek yumurtlar gider sesini çıkarmaz ama tavuk gıdıklar ve yumurta yaptığını ilan eder ama ördek ilan etmez. Bular ördek gibi mi yapıyor, halk ne kadar algılıyor diye bakmak istedim ama gördüm memnun oldum.

Şu kadarını söyliyim birçok ilçeyi gezdim, Sakarya'da belediye başkanlarından şuan memnun olmayan vatandaş görmedim.

Ben gönül belediyeciliği yapmaktan yanayım. Bize inanan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum 2023 seçimleri çok önemli. Global bir ekonomik kriz var sabırlı olmamız gerekiyor, bu süreçler geçici, geçecek.