USD 32,38
EUR 35,03
ALTIN 2.326,89
BIST100 9.138
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ali İhsan Yavuz'dan Kocaali çıkarması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Kocaali'ye çıkarma yaptı. Yavuz, Kocaali Belediyesi'nde Başkan Ahmet Acar ve belediye çalışanları tarafından karşılandı. Yavuz daha sonra AK Parti Kocaali Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Ali İhsan Yavuz'dan Kocaali çıkarması - Sayfa 1

HABERFOKUS/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Kocaali ilçesinde temaslarda bulundu. 

Ali İhsan Yavuz'dan Kocaali çıkarması - Sayfa 2

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ilk olarak Kocaali Belediye'sine yaptığı ziyarette Belediye Başkanı Ahmet Acar ve belediye çalışanları ve yönetim tarafından karşılandı. 

Ali İhsan Yavuz'dan Kocaali çıkarması - Sayfa 3

KOCAALİ ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET

Belediye ziyaretinin ardından Ali İhsan Yavuz, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ve beraberinde AK Parti Kocaali İlçe Başkanı Ersan Demir ile birlikte Kocaali Şöförler ve Otomobilciler Esnaf odasını ziyaret etti. Yavuz, ziyarette ilçeye yapılan yatırımları anlattı ve şoför esnafının sıkıntılarını dinledi. 

Ali İhsan Yavuz'dan Kocaali çıkarması - Sayfa 4

ESNAF İLE BİR ARAYA GELDİ

Ziyaretlerin devamında Yavuz, Başkan Ahmet Acar ve Başkan Ersan Demir ile birlikte ilçede vatandaşlarla bir araya geldi. Kocaali çarşı içi esnafını ziyaret eden Yavuz, esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek sohbet etmeyi de ihmal etmedi.