USD 32,39
EUR 34,78
ALTIN 2.398,78
BIST100 10.209
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ali İhsan Yavuz, Doğu Anadolu Bölgesini de tamamladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz il istişare toplantılarına Doğu Anadolu illerinde devam etti.

Ali İhsan Yavuz, Doğu Anadolu Bölgesini de tamamladı
28 Haziran 2022 | 13:40
Son Güncelleme:
HABER FOKUS/

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz il istişare toplantılarına Doğu Anadolu illerinde devam etti. 13 ilde yapılan toplantılara tek tek katılan Yavuz, "Doğu Anadolu bölgemizdeki istişare toplantılarımızı da bitirmiş olduk. Oldukça diri ve dinamik olan illerimizi tebrik ediyorum. Allah var etsin. Gerçekten çok iyiler" dedi.

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığınca yürütülen ‘Doğu Anadolu Bölgesi’ tamamlandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Doğu Anadolu Bölgesi'nde ki İl Seçim İşleri İstişare toplantılarını tamamladı. Toplantılarda il bazında kısa ve uzun vadede yapılacak faaliyetler ve hedefler ele alınarak seçim için çalışmalara adımlar atılmaya devam etti.

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığının Türkiye Geneli düzenlediği il istişare toplantıları AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz başkanlığında sürdürülüyor. Son olarak Doğu Anadolu bölgesinde düzenlenen programlar kapsamında Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Bitlis, Muş, Bingöl, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Erzurum illerinde gece geç saatlere kadar yapılan toplantılar ile çalışmalar gayretle devam etti.

Marmara Bölgesi’nde düzenlenen toplantıların tamamlanmasının ardından kısa bir ara verildi ve Doğu Anadolu Bölgesi illerinde başlatılan istişare toplantıları verimli bir şekilde tamamlandı.

Konular: Ali İhsan Yavuz