USD 32,36
EUR 34,96
ALTIN 2.325,56
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ali İhsan Yavuz: Bizi bağrına basan ilçelere teşekkürler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Adapazarı teşkilatı saha çalışmaları kapsamında Uzunçarşı’da ziyaretlerde bulunarak vatandaşlar ile buluştu. Yavuz, "Bizi bağrına basan hemşerilerimize müteşekkiriz. Durmak yok hizmete devam." dedi.

Ali İhsan Yavuz: Bizi bağrına basan ilçelere teşekkürler
24 Temmuz 2022 | 20:40
Son Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Yunus Tever, Milletvekili Recep Uncuoğlu, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Adapazarı teşkilatı saha çalışmaları kapsamında Uzunçarşı’da ziyaretlerde bulunarak vatandaşlar ile buluştu.

Kurban Bayramı’nın ardından son bir haftadır saha çalışmalarına hız veren AK Parti Milletvekilleri ve teşkilatı, ilk tur olarak 16 ilçenin tamamını gezerek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. AK Parti heyetine vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gösterilerek çeşitli talep ve istekler dile getirildi.

Uzun Çarşı esnafını tek tek gezen heyet vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandılar. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, her zaman vatandaşların, esnafın yanında yer aldıklarını ve gerçekleşen ziyaretlerle sorunları dinlediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri kapsamında Sakarya Demokrasi Meydanı'ndaki standları ziyaret eden heyet, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar ile birlikte vatandaşlarla sohbet etti.

Uzunçarşı esnafını tek tek gezdiklerini ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandıklarını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz; her zaman vatandaşların, esnafın yanında yer aldıklarını ve gerçekleşen ziyaretlerde gelen talepleri dinlediklerini dile getirerek şu açıklamalarda bulundu: “Meclisin tatile girmesiyle birlikte Milletvekillerimiz ve parti teşkilatlarımız ile birlikte seçim bölgemizde ziyaret ve programlarımızı artırdık. Bu kapsamda tüm ilçelerimizi ziyaret ederek çeşitli vesilelerle vatandaşlarımız ile buluştuk. Son olarak Uzunçarşı’da esnaflarımızla ve hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Gittiğimiz her yerde vatandaşlar 'ya ne olur cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayın. Şu 2023 seçimleri çok önemli ne olur sizler daha fazla çalışın' dedi. Salgın ve Ukrayna-Rusya savaşı sonrası ortaya çıkan tablolar konusunda Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güveni sahada görmüş olduk. 'Cumhurbaşkanımıza selam söyleyin, bizler ne bekliyorsak cumhurbaşkanımızdan bekliyoruz. Ekonomik ortamı da düzeltecek kişi odur' diyorlar. 20 yıllık iktidarımız süresince yaptığımız icraatlar ve muhalefetin yaklaşımı vatandaşların bize olan güvenini gösteriyor. Gittiğimiz her yerde buna yakından şahit olduk. Hep birlikte daha çok çalışacak, davamıza ve kazanımlarımıza sahip çıkacağız inşallah. Bundan sonraki süreçte de sahada ki varlığımızı daha da artıracak, çeşitli programlar vesilesi ile vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Konular: Ali İhsan Yavuz