USD 32,48
EUR 34,95
ALTIN 2.436,46
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

ALİ BEKTAŞ’TAN EHLİYET AFFI TEŞEKKÜRÜ

Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği ehliyet affı ile ilgili olarak Haberfokus'a özel açıklamalarda bulundu.

ALİ BEKTAŞ’TAN EHLİYET AFFI TEŞEKKÜRÜ
24 Ocak 2023 | 17:42
Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada ehliyet affı ile ilgili beklenen müjdeyi vermişti. Minibüs ve dolmuş esnafının beklediği haberle ilgili açıklama yapan Bektaş, minibüs ve dolmuş esnafının ehliyet cezalarından ötürü ciddi bir mağduriyet yaşadıklarını ifade etti.

Ehliyet affının minibüs ve dolmuş esnafı tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade eden Bektaş, “Neticede bu insanlar bu işi yaparak, ulaşım sektöründe çalışarak evlerine ekmek götürüyor. Maalesef bazı yaşananlardan ötürü ciddi sıkıntı yaşayan esnafımız vardı. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamış olduğu ehliyet affı ulaşım sektöründeki esnafımızda ciddi bir memnuniyet yaratmıştır. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımıza esnafımız adına teşekkür ediyoruz. Bu kapsamda esnafımızın da gereken sorumluluk bilinciyle hareket edeceğine yürekten inanıyoruz. Ehliyet affıyla esnafımızın mağduriyetine gideren Cumhurbaşkanımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.” Dedi.