USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Alemdar: Şehrimizi her alanda kalkındıracağız

Başkan Adayı Alemdar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz ile Kaynarca Büyükyanık Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı. Alemdar, “Tüm belediyelerimizle el ele verecek, şehrimizi, ilçelerimizi daha güzel yarınlara hazırlayacağız. Nerede bir ihtiyaç varsa çözüm üreteceğiz. Şehrimizi her alanda kalkındıracak hamleleri atmaya kararlıyız” dedi.

Alemdar: Şehrimizi her alanda kalkındıracağız - Sayfa 1

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, ziyaretlerine Kaynarca ile devam etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ile birlikte Büyükyanık Mahallesi’ni ziyaret eden Alemdar, burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Programda Kaynarca Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Muhammet Ali Pulat ve MHP Kaynarca İlçe Başkanı Nail Dursun hazır bulundu.

Alemdar: Şehrimizi her alanda kalkındıracağız - Sayfa 2

Başkan adaylarımıza güçlü bir destek bekliyoruz

Programda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Pulat, “İlk günden beri sahadayız. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sokak sokak dolaşıyor ve gönülleri yapmaya çalışıyoruz. İnşallah sizlerin güçlü desteği ile Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’ta önemli bir zafer kazanacağız” dedi.

MHP İlçe Başkanı Nail Dursun ise, “Böylesine coşkulu karşılama için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerin güçlü desteği ile Cumhur İttifakı yoluna doludizgin devam ediyor. Yusuf başkanımız Serdivan’ı önemli bir cazibe merkezi haline getirdi. Şehrimizde de başarılı olacağına inanıyoruz. Aynı şekilde Kaynarca’da Mustafa başkanımız da çok kıymetli ve samimi bir şahsiyet. Bizler her iki başkan adayımıza da sizlerden güçlü destek bekliyoruz” diye konuştu.

Alemdar: Şehrimizi her alanda kalkındıracağız - Sayfa 3

Başkan Adayı Özer’den doğalgaz ve okul müjdesi

Kaynarca Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer, yeni dönemde eksiklerin tamamlanacağını ifade ederek, “Yükümüz ağır, görevimiz kolay değil. Bizler bunun bilincindeyiz. Emin olun bu bilinç ve sorumlulukla çıktığımız bu yolda sorunları çözeceğiz. İnşallah bu dönemde doğalgazı da mahallemize getireceğiz. Bölge okulumuzu bitireceğiz. Şunu net bir şekilde ifade etmek isterim ki 31 Mart’ta seçimi kazanırsak, sizlere amasız ve fakatsız hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Alemdar: Şehrimizi her alanda kalkındıracağız - Sayfa 4

Davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz

Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli ise, “Cumhur İttifakı’mızla ilçemizde birçok hizmeti hayata geçirdik. Hiçbir koltuk kimseye miras değil. Herkesin bir süresi var. Bizim süremiz bitti ama biz yine davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.