USD 32,53
EUR 34,96
ALTIN 2.435,64
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Alemdar: Kocaali’yi bölgede parlayan bir ilçe haline taşıyacağız

Kocaali’de muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “Kocaali, Karadeniz’e olan kıyısı, tertemiz sahili ve fındık üretimi ile öne çıkıyor. Bu özelliklerinin üzerine gidip, Kocaali’yi bölgede parlayan bir ilçe haline getireceğiz. İlçemizi kalkındırmak için fındığa da sahilimize de sahip çıkacağız” dedi.

Alemdar: Kocaali’yi bölgede parlayan bir ilçe haline taşıyacağız - Sayfa 1

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Kocaali’de yoğun temaslarda bulundu. Programlarına AK Parti İlçe Teşkilatı ve esnaf ziyaretleriyle başlayan Alemdar, ilçe esnafının görüşlerini alarak hayırlı kazançlar diledi.

Alemdar: Kocaali’yi bölgede parlayan bir ilçe haline taşıyacağız - Sayfa 2

Ziyaretlerine Kocaali Muhtarlar Derneği ile devam eden Başkan Adayı Alemdar, muhtarların en önemli paydaşları olacağını vurguladı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı programda, Kocaali Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Hazar, ziyaretten dolayı teşekkür ederek 31 Mart seçimlerinin hayırlı olmasını diledi.

Alemdar: Kocaali’yi bölgede parlayan bir ilçe haline taşıyacağız - Sayfa 3

Ziyaretlerde Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Kocaali Belediye Başkan Adayı Turan Yüzücü, AK Parti Kocaali İlçe Başkanı İsmail Demir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kanber, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Deligöz, Önceki dönem MHP Milletvekili Adayı Hüseyin Ekşi, Kocaali Ülkü Ocakları Başkanı Harun Afacan ve Kocaali Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Hazar yer aldı.

Alemdar: Kocaali’yi bölgede parlayan bir ilçe haline taşıyacağız - Sayfa 4

31 Mart’ta Kocaali’den zaferle çıkacağız

Programda konuşan Kocaali Belediye Başkan Adayı Turan Yüzücü, “Ahmet başkanımızdan Allah razı olsun. O bizim onursal başkanımızdır. Yaptığı hizmetlerle ilçemize katkılar sundu. Şimdi ondan aldığımız güçle biz üstüne koymaya çalışacağız. En büyük güvencemiz siz muhtarlarımızsınız. Sizlerin de destekleriyle inşallah en yüksek oyu alarak Cumhur İttifakı olarak Kocaali’den zaferle çıkacağız” dedi.