USD 32,42
EUR 34,78
ALTIN 2.419,16
BIST100 10.046
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Alemdar: Karasu’da mahallelerin hepsiyle ayrı ayrı ilgileneceğiz

Karasu’da Darıçayırı, Yuvalıdere ve Limandere Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Alemdar, “Yeni bir dönemin adımlarını atıyoruz. İnşallah yeni dönemde ilçemizin eksiklerini hızla tamamlayacak ve yeni projelerle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler Karasu’ya inanıyor ve güveniyoruz. Karasu’da 40 mahallemizin hepsiyle ayrı ayrı ilgileneceğiz. Buraya bir dahaki gelişimizde hep birlikte hizmeti ve projelerimizi konuşacağız” dedi.

Alemdar: Karasu’da mahallelerin hepsiyle ayrı ayrı ilgileneceğiz - Sayfa 1

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, ziyaretlerini Karasu ilçesiyle sürdürdü. Darıçayırı, Yuvalıdere ve Limandere mahallelerini ziyaret eden Alemdar, esnaf ziyaretlerinin ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerinde 7’den 70’e herkese kulak veren Alemdar, yeni dönemde ilçenin eksiklerinin hızla giderileceğini ve yeni projelerle çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.

Alemdar: Karasu’da mahallelerin hepsiyle ayrı ayrı ilgileneceğiz - Sayfa 2

Yoğun bir katılımla gerçekleşen programlara, Karasu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İshak Sarı, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, MHP Karasu İlçe Başkanı Hamza Uğur, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve Karasu Gençlik Kolları Başkanı Necmettin Erbakan Civelek katıldı.

Alemdar: Karasu’da mahallelerin hepsiyle ayrı ayrı ilgileneceğiz - Sayfa 3

Eser ortaya koyan anlayış

Konuşmasında tecrübe vurgusu yapan AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, “Yusuf başkanımız Sakarya’da bir vizyon haline gelen Serdivan ilçemizi 3 dönem boyunca yöneterek kendini ispatlamıştır. Kendisinin tecrübeleri çok kıymetli. İnşallah hem ilçemiz hem şehrimiz Yusuf başkanımızın tecrübelerinden fazlasıyla faydalanacaktır” dedi.

MHP İlçe Başkanı Hamza Uğur ise, “Cumhur İttifakı’mız bu kutlu yolculuğu genel seçimde olduğu gibi yerel seçimde de devam ediyor. Yusuf başkanımızın Serdivan’da yaptıkları ortada, konuşarak değil eser ortaya koyan bir anlayışa sahip.  Kendisinin Sakarya’ya yeni bir vizyon kazandıracağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Alemdar: Karasu’da mahallelerin hepsiyle ayrı ayrı ilgileneceğiz - Sayfa 4

Çalışma prensibimizde etkili yöntemler izleyeceğiz

Karasu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İshak Sarı, konuşmasında yeni döneme işaret ederek, “Geride bıraktığımız 5 yılda hizmet planımızda eşit, adil ve tüm mahallelerimizi kapsayan bir anlayışla çalışmaya gayret ettik. Belediyemizin tüm imkanlarını Karasu’muz için seferber ettik. Şimdi Yusuf başkanımızla yeni bir dönemin kapılarını aralıyoruz. Yusuf başkanımız Karasu ile ilgili ayrı bir hassasiyet taşıyor. İnşallah yeni dönemde gerek imkanlarımız gerekse çalışma prensibimizde etkili yöntemler izleyeceğiz” diye konuştu.