USD 32,33
EUR 35,11
ALTIN 2.302,83
BIST100 9.076
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Alemdar: dünyaya karşı yazılan en büyük destan Çanakkale

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, "Çanakkale; birlikteliğin, kahramanlığın, kardeşliğin, fedakarlığın taçlandığı ve tarihe not olarak düşüldüğü yerdir" dedi.

Alemdar: dünyaya karşı yazılan en büyük destan Çanakkale
17 Mart 2023 | 15:35
Son Güncelleme:

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Çanakkale destanının 108. yıldönümü sebebiyle yayınladığı mesajda, 18 Mart'ın, kahramanlık denilince akıllara gelen nadir anlardan biri olduğunu ifade ederek "Bize bu vatanı, şehitliği kendisine verilecek en büyük şeref madalyası olarak gören ve Çanakkale'yi geçilmez kılan aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz hediye etmiştir." dedi.

Çanakkale Zaferi'nin, dünyaya karşı yazılan en büyük destan olduğunu vurgulayan Yusuf Alemdar, "Çanakkale; birlikteliğin, kahramanlığın, kardeşliğin, fedakarlığın taçlandığı ve tarihe not olarak düşüldüğü yerdir. Biz bu ruhla, bu anlayış ve birliktelikle, geçmişimize sahip çıkarak geleceğimizi planlamaya devam edeceğiz. Çanakkale ruhunu yaşattığımız sürece hiçbir güç bize galip gelemeyecektir. Bu vesileyle Çanakkale Destanı'nın 108. Yılında, tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum" dedi.