USD 32,43
EUR 34,77
ALTIN 2.433,07
BIST100 10.083
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Alemdar: Birlikte başarmaya devam edeceğiz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar; 15 yılda yapılan dev yatırımları paylaştığı videoyla tanıtarak; “Şimdi daha güzellerini birlikte hayata geçirme zamanı. Birlikte başarmaya, birlikte ihya ve inşa etmeye devam edeceğiz. Azmimiz de, heyecanımız da tam…” dedi.

23 Kasım 2023 | 10:18
Son Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adayı Yusuf Alemdar, 2009-2023 yıllarını kapsayan hizmet döneminde yapılan yatırımlarla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Başkan Alemdar; 15 yılda 28 milyar TL’lik dev yatırımları hayata geçirdiklerini ve vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade ederek "15 yıllık hizmet süremizde şehrimize ilkleri kazandırdık. Serdivan Planetaryum, Serdivan Trafik Park, Türkiye’nin ilk 7/24 açık sivil kütüphanesi, Fikir ve Sanat Akademimiz yine onun bünyesinde hizmet veren Çocuk akademimiz, Cadde 54 yaşam merkezimiz gibi birbirinden önemli projelerimizi hemşehrilerimize istişare ederek planladık ve yine hemşehrilerimizin desteği ile bir bir hayata geçirdik” dedi.

Alemdar, ilklerin hayata geçmesi ile birlikte Serdivan’ın nüfusunun da hızla artış gösterdiğini belirterek Sakarya’nın nüfus olarak en kalabalık üç mahallesinin Serdivan’da olmasının tesadüf olmadığını söyledi.

Üniversite kenti Serdivan’dan, Üniversiteler kenti Serdivan’a dönüştüklerini, SAÜ ve SUBÜ gibi iki önemli kuruma da ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Alemdar; Serdivan’ın eğitimin merkezi konumunda yer aldığını söyledi.

Sağlık alanında da önemli yatırımlar yaptıklarını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Yusuf Alemdar; Ağız ve Diş Hastanesi’nin şehre kazandırılması noktasında da büyük özveride bulunduklarını dile getirerek hem özel sektör hem de kamu eliyle yapılan yatırımların Serdivan’a eğitimin merkezi sıfatının yanı sıra sağlığın da merkezi konumuna taşıdığını belirtti.

Başkan Alemdar yapılan her yatırımın Serdivan’a, şehre artı değer kattığını ifade ederek; Sakarya için üretmeye, Sakaryalılar için çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.