USD 32,94
EUR 35,76
ALTIN 2.529,05
BIST100 10.891
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Alemdar: 31 Mart sonrası sağlam adımlarla geleceğe yürüyeceğiz

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu ile birlikte Memur-Sen ve Hak-İş’i ziyaret etti. Alemdar, “Gençliğiyle, kadınlarıyla, yaşlılarıyla, esnafı, memuru, işçisiyle şehrimizin her bir ferdi için en iyisini düşünerek hareket ediyoruz. Sendikalarımız da önemli paydaşlarımız arasında yer alıyor. İnşallah 31 Mart sonrası sağlam adımlarla geleceğe yürüyeceğiz” dedi. Işıksu ise şehrin kalbi Adapazarı’nda beraberlik ve kardeşlik olduğunu söyledi.

Alemdar: 31 Mart sonrası sağlam adımlarla geleceğe yürüyeceğiz - Sayfa 1

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu ile birlikte Memur-Sen ve Hak-İş’i ziyaret etti.

Alemdar: 31 Mart sonrası sağlam adımlarla geleceğe yürüyeceğiz - Sayfa 2

Alemdar ve Işıksu’ya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Arslan, MHP İl Başkan Yardımcısı Suat Yılmazer, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili eşlik etti.

Alemdar: 31 Mart sonrası sağlam adımlarla geleceğe yürüyeceğiz - Sayfa 3

İlk olarak Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Mesut Gökdemir ile Hak-İş Konfederasyonuna bağlı sendika başkanları ve üyeleriyle bir araya gelen Başkan Adayı Alemdar, daha sonra Memur-Sen Sakarya İl Temsilciliği’nde Murat Mengen ve üyeleriyle buluştu.

Alemdar: 31 Mart sonrası sağlam adımlarla geleceğe yürüyeceğiz - Sayfa 4

Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, “Sakarya’da 5 şube 2 temsilcilikle 15 bin vatandaşımıza hizmet sunuyoruz. Yusuf başkanımızla 15 yıldır Serdivan’da toplu iş sözleşmeleri yaptık. İnşallah yeni dönemde de bu uyumlu çalışmamız devam edecektir. Ben bu vesile bir kez daha 31 Mart seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.